Aγριογουρουνο Πιεριας
Μαριναρισμενο σε κοκκινο κρασι
με θυμαρι, ριγανι, δεντρολιβανο,
καρρυ, τριγωνελα,
συνοδευεται απο σαλτσα Bigarade (πορτοκαλλι)
με θυμαρι, ριγανι, δεντρολιβανο,
καρρυ, τριγωνελα,
συνοδευεται απο σαλτσα Bigarade (πορτοκαλλι)
αρωματισμενη με Grand Marnier και φυσικο χυμο πορτοκαλλι
σερβιρεται με πυργο
απο λαχανικά και χαλουμι ψημενα στη σχαρα
σερβιρεται με πυργο
απο λαχανικά και χαλουμι ψημενα στη σχαρα
περιχυμενα με αγνο παρθενο ελαιολαδο
No comments:
Post a Comment