ΚΡΕΜΜΥΔΙ/ ΣΚΟΡΔΟ/ ΜΠΑΧΑΡΙ/ ΔΑΦΝΗ/ ΞΥΔΙ/ ΜΠΥΡΑ
/ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ/ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ/ΘΥΜΑΡΙ /ΚΑΡΟΤΟ ΖΩΜΟΣ ΚΟΤΑΣ
Κοβουμε το στηθος γαλοπουλας σε μπουκιες .Σωταρουμε σε ελαιολαδο να παρει χρωμα.
Σε αλλη κατσαρολα σωταρουμε τα κρεμμυδια κομμενα ασε (γιαχνι) μεχρι να καραμελωσουν μαζι με το σκορδο και το καροτο ,πασπαλιζουμε με αλευρι και σβυνουμε με μπυρα, προσθετουμε το ξυδι κρασιου.Προσθετουμε το μπαλσαμικο ξυδι, δυο φυλλα δαφνης και μπαχαρι σε κοκκους. Αλατι πιπερι ζωμο κοτας .Προσθετουμε το θυμαρι οσο θελουμε να τονισουμε τοπ φαγητο.
Σιγοβραζουμε μεχρι να μαλακωσει το κρεας.
No comments:
Post a Comment