Σε βαθια κατσαρολα σωταρουμε ξηρο κρεμμυδι με σκορδο μεχρι
να γυαλισουν.
Προσθετουμε καλα πλυμενο σπανακι φρεσκο/ κρεμμυδακι φρεσκο/
ανιθο/ δυοσμο/ πρασσο/ λιγο ξυνο τραχανα Μανης/ μπλε τυρι / ενα αυγο/ αλατι-
πιπερι.
Φτιαχνουμε το φυλλο.Σε λεκανι ανακατευουμε αλευρι/ ελαιολαδο
Κρανιδιου/ ξυδι απο κρασι και λιγο λευκο κρασι/ αλατι.
Ανοιγουμε το φυλλο.
Βαζουμε τη γεμιση.
Καπακι ελαιολαδο και
πασπαλιζουμε με μαυροκουκι και σουσαμι.
No comments:
Post a Comment