Για 16 μεριδες
3200 γρ παιδακια αρνι
2 κιλα πατατες κομμενες φετες 5 χιλιοστα
1 κιλο ξηρα κρεμμυδια κομμενα γιαχνι
1 κιλο ζεστος ζωμος βωδινου
200 γρ βουτυρο
2 κ σ Γουστερ σως
2 κ σ τσεμενι
Σωταρουμε τα κρεμμυδια με λιγο ελαιολαδο μεχρι να μαραθουν.Αφαιρουμε
Στην ιδια κατσαρολα προσθετουμε λιγο λαδι και θωρακιζουμε τα παιδακια.Αφαιρουμε
Στην ιδια κατσαρολα βαζουμε τις πατατες και δινουμε χρωμα εξωτερικα.
Χτιζουμε το φαγητο
Μια στρωση πατατες /τα παιδακια /αλατι μπολικο πιπερι μια κουταλια γουστερ /τσεμενι
Τα καραμελωμενα κρεμμυδια αλατι πιπερι η δευτερη κουταλια γουστερ η δευτερη τσεμενι
Τελειωνουμε με Πατατες αλατι πιπερι και το βουτυρο σε κομματακια
Προσθετουμε τον ζεστο ζωμο και κλεινουμε με αλουμινοχαρτο
Οταν οι παπατες και το κρεας μαλακωσουν σε περιπου 1 ωρα ξεσκεπαζουμε να παρει χρωμα το φαγητο
No comments:
Post a Comment